top of page

event design
Ride on live event
Cortina

“We hosten een online event waarop we op een energieke en interactieve manier willen delen wat voor mooie ontwikkelingen er in het bedrijf zijn. Het event verdient een pakkende naam en sterke visuele vormgeving. Willen jullie het visuele concept uitdenken, ontwerpen en materiaal maken?”

Omkijkers achtergrond.png

oplossing

brand
content

Design dat spot on de kern pakt van wie je bent als bedrijf. Daar draagt ieder klein puntje op de i aan mee. Speciaal voor Cortina ontworpen vormgeving maakt dat de kleuren, de animaties en zelfs de lettertypes de juiste feel geven. Door de producten in dat jasje te verpakken staat je merk als een huis.

“Mark is geweldig
etc
etc
etc

Jelmer, Sales & Marketing manager, Kruitbosch

Group 2123@2x.png

De werknemers en betrokkenen bij Cortina kennen het merk en zijn sterke identiteit. Maar in een online tijd en weinig fysieke ontmoeting verlies je snel de "feel". Key was om in een korte introvideo juist die kenmerkende stijl en energie zo neer te zetten dat het voelde als thuiskomen. Door animatie en beeldtaal te ontwerpen, zijn we erin geslaagd te zorgen dat het live event vanaf de eerste tot de laatste seconden Cortina 'ademde'. In een digitale rondleiding toonden we de nieuwe winkelinrichting en lieten we de nieuwste producten zien.

Sheet grijze stippen_edited.png
Group 2071@2x.png
bottom of page