top of page

cases

Tijd voor het plaatje bij ons praatje. Ontmoet onze leuke klanten, check onze mooie campagnes en producties.

nieuw jasje bij het dasje

Een opdracht waarbij de vraag de vraag niet was en het antwoord het antwoord niet. Ehh, watte? Jep, een video bleek niet het antwoord op de vraag naar nieuw personeel. Een nieuwe, aantrekkelijke uitstraling om nieuwe collega’s en klanten te binden wel. Hoe we dat hebben aangevlogen? 

augmented reality: fiets of the future

Of we even een kijkje in de toekomst konden geven… We pakten onze glazen bol erbij en deden wat rake uitspraken. #not. Hoe wel? Met behulp van augmented reality. Zo toverden we nog niet bestaande producten tot leven in een al wel bestaande omgeving. Klinkt dat nog wat abstract? Enter the future here.

plein de campagne 

Je hebt een groot, bakstenen, weinig inspirerend plein en je wilt er wat mee. Wat doe je dan? Precies: je vraagt (buurt)bewoners mee te denken. Nu is ‘participatie’ niet zomaar geregeld dus gaven wij in opdracht inhoud, beeld en kleur aan deze Plein de Campagne. Ready for some action?

cortina in België

Heel Nederland rijdt weg met deze fietsen! Maar ook in België krijgen ze de smaak te pakken. Hoe deel je met onze zuiderburen dat Cortina hip en happening is? Influencers uit Antwerpen vertellen in vlotte video’s en social stories waarom zij zo blij zijn met hun fiets. Zo maken we iedere fietstocht trending!

montagevideo
Trendiy

Een onbegrijpelijke handleiding, een rolgordijn ondersteboven gemonteerd en schroefjes over die wel gebruikt hadden moeten worden. Dat wil je niet. Deze montagevideo’s voor Trendiy  slaan de spijker op z’n kop door een heldere uitleg. Hiermee klaart de consument zelf met gemak de klus. Stroop je mouwen maar op!

lifestyle productshoot Kruitbosch

Kruitbosch heeft het begrepen: je moet je klant je producten laten beleven. Dus verkoop je niet alleen je producten, je verkoopt een lifestyle. Zowel on- als offline. Vind je dat nu beetje ‘blabla’? Check het effect van deze lifestyle fotoshoot dan zelf. Say cheese! *Click.

uitleganimatie
Alpina

Wat doe je tijdens een lockdown? Precies; je wandelt/fietst je zoveelste blokje om. Klant Alpina verkocht meer fietsen, maar de lockdown zorgde ook voor leveringsproblemen. Dat vraagt om uitleg. Dat deden we, net even anders dan anderen, met deze animatie. Leuk, informatief en in stijl!

uitlegvideo's Alpina

De eerste keer een fiets voor je verjaardag, de eerste keer de straat uit fietsen zonder hulp, de eerste keer samen een band plakken. Een kinderfietsavontuur zit vol spannende nieuwe ervaringen! Hoe help je jonge fietsers op weg? Alpina geeft ouder en kind een opstapje met video's waarin alle "eerste keren" worden uitgelegd. Zo hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden! 

Campagne
Animatie
Fotografie
Film
Transparante laag cirkel_edited.png
Group 2071@2x.png


werk waar
je van omkijkt

bottom of page