top of page

Plein de Campagne in Zwolle

“We willen als gemeente Zwolle ons stadsplein aanpakken. Nog beter is als onze inwoners meedenken met hoe het plein er uit moet zien. Willen jullie vormgeven aan deze campagne zodat onze inwoners leuke ideeën gaan inbrengen en betrokken zijn?”

Omkijkers achtergrond.png

oplossing

Lubeck gif dance.GIF

social media content

Een campagne vraagt een breed team: een vormgever, tekstschrijver, een reporter, you name it, we got it! Samen met reporter Ruurd maakten we een activerende totaalvideo die we opdeelden in social-media-snacks en GIF’jes zodat de contentmarketeer dat kon delen op allerlei online platformen. Maximaal en slim gebruiken van content; daar houden we van!

Muurschildering.GIF
Urban Sports.GIF
Group 2071@2x.png

“Als je met Mark werkt, doe je het écht samen. Ieder vanuit z’n eigen kwaliteiten. Mark is een fijne meedenker die creatieve ideeën en plannen waarmaakt!”

Emmely, Dwarsdenker, Dit is Em

Group 2123@2x.png

Emmely van marketingbureau “Dit is Em” legde een ijzersterke basis en boodschap voor deze campagne. Zij verbond alle partijen; van gemeente, tot investeerder tot inwoners. Emmely vroeg ons een ‘plan de campagne’ te maken. Dat resulteerde in Plein de Campagne. We dachten een stijl uit voor deze campagne en maakten de beelden, video en beelden voor op social media, om de campagne smoel te geven. Daarvan was ook het Lübeckpleinfestijn een belangrijk onderdeel.

Sheet grijze stippen_edited.png
bottom of page