top of page

lifestyle fotografie Kruitbosch

“Klanten blij maken met mooie fietsen én fietsproducten. Dat betekent dat we onze dealers ervan moeten overtuigen dat de producten van Kruitbosch het leven van hun klant leuker en makkelijker maken. Willen jullie ons helpen onze producten op beeld vast te leggen om zo dealer en klant te overtuigen?"

Omkijkers achtergrond.png

oplossing

De oplossing lag voor de hand: zorgen voor stijlvolle, passende foto’s. Sfeervolle locaties waren in het thuishonk van Kruitbosch, Zwolle, snel gevonden door Carmen. On site passen wij onze kennis van compositie en productfotografie toe. Onze ervaring met complexe producties en de korte lijntjes in communicatie zorgde dat de shoot van een leien dakje ging. Door met de juiste fotograaf en regisseur op pad te gaan, zijn mooie plaatjes gegarandeerd. Oordeel zelf maar!

Studio View heeft een positieve energie, communicatiestijl en ze denken proactief mee met het project. Het team is betrokken en wil er samen het beste uithalen!

Carmen, Marketeer, Kruitbosch

Sheet grijze stippen_edited.png
IMG_0527 2.HEIC

achter de schermen

Fotograaf Rianne schoot de plaatjes. Regisseur Mark regisseerde de verschillende te fotograferen situaties. En productieleider Jelina maakte een haalbare en efficiënte planning op de gewenste draaidag en bracht daarmee de agenda’s van iedereen, inclusief modellen en producten bij elkaar. Het resultaat? Foto’s die naadloos passen bij de stijl van Kruitbosch en die fietsproducten sexy presenteren. Fietview! 

Group 2071@2x.png
IMG_4611 2.jpg
IMG_4615 2.JPG
Group 2123@2x.png
bottom of page